Bliv medlem

Her kan du oprette en bruger til EgmontX.dk og samtidigt indmelde dig i foreningen. For at oprette en bruger, kan kun de felter markeret med stjerne (*) udfyldes, mens de resterende felter er oplysninger om dig, så vi kan komme i kontakt med dig.
Nederst kan du desuden udfylde på hvilket værelse du har boet på og i hvilken periode. Dette anvendes bl.a. til at medlemmer kan søge på andre der har boet på samme værelse eller køkken i en specifik periode, og genfinde gamle kollegievenner.

Bemærk at ved oprettelse, tilmeldes du samtidigt vores nyhedsbrev, der sender information ud om arrangementer og nye tiltag, så som foredrag og mentorordning.

Har du spørgsmål eller problemer med at udfylde formularen, så kontakt os venligst, så hjælper vi dig gerne.

 

Ny Bruger Registrering
*
*Obligatorisk felt

Egmont X Privatlivspolitik:

Når du melder dig ind i EgmontX registrerer vi dit navn, din årgang (hvornår du boede på Egmont og hvor) og din e-mailadresse. Der er tale om almindelige personoplysninger, jf. reglerne om databeskyttelse.

Vi opbevarer oplysningerne i en medlemsdatabase, fordi vi gerne vil kunne komme i kontakt med dig, og fordi vi ønsker at alle medlemmer af Egmont X skal have adgang til at kunne finde hinanden. Kun medlemmer af EgmontX har adgang til medlemsdatabasen, som bestyres af bestyrelsen for EgmontX. Oplysningerne i databasen bliver aldrig overdraget eller overført til tredjepersoner. Du kan til enhver tid blive slettet fra medlemsdatabasen, hvis du ikke ønsker at figurere i den.