Jubilæumsarrangementer

I perioden 2005-2007 afholdte EgmontX 5 brag af jubilæumsfester i anledningen af kollegiets 50 års jubilæum. Til hver fest var 10 årgange inviteret, og fordelt over de 5 fester deltog over 1.500 i festerne. Konceptet indebar besøg på sit gamle køkken, middag i Salen og efterfølgende fest i Perron og Sal.

Den 20. maj 2017 afholdtes 60 års jubilæum, som bød på nostalgisk gensyn med de restaurerende gange og køkkener og de nænsomt opdaterede og omkalfatrede fællesarealer. Alskens begavet og entusiastisk underholdning. Forkromet grillmiddag for enhver smag og ethvert tandsæt. Musik for (næsten) enhver smag – uden behov for høreapparater. Glade og hjælpsomme Egmontianere, der tålmodigt lagde øre til EgmontX’ernes historier om livet i gamle dage på Egmont Kollegiet. Vi bladrede i de gamle gangbøger, og så hvad Mariekiks også kan bruges til. Men ikke alle opdagede dronen.

En speciel tak til de mange oppyntere og opryddere og andet godtfolk der sammen med Kollegiets dedikerede og som altid hjælpsomme stab sørgede for perfekte rammer for festlighederne. – Selv vejret var der styr på. Og ikke mindst tak til det arbejdsomme og kreative jubilæumsudvalg, der gennem det sidste halvårs mange møder og udveksling af utallige mails og deling af informationer på mere suspekte platforme minutiøst har planlagt det hele. Vel at mærke med en kvalitetsbevidsthed og økonomisk sans (på jysk: nærighed) enhver forvaltning ville kunne lære af.

Og nu ser vi så frem til 75 års jubilæet!