AlumneCaféer

EgmontX har afholdt AlumneCafeer lige siden 2008, og de er blevet en fast bestanddel af foreningens virke.

Konceptet er enkelt: Vi åbner Café Irgens en fredag eller lørdag fra 20-00, sørger for noget fadøl og nogle drinks til rimelige priser, og så sørger du for at lokke dine gamle gangfæller med til et hyggeligt gensyn i festlige rammer.

Alumnecafé på Egmont Kollegiet
lørdag d.16. november 2019!

Kære Eksbeboere!

Kom forbi og se dit gamle kollegium. Er du eksbeboer eller flytter du snart ud, så kom ned i Café Irgens og mød alle de andre Egmont X’ere til en skøn aften i 80’ernes tegn.

Om du så er til hyggesnak og irish coffee ved de små caféborde, fadbamser i baren eller discodans i neonlys, så meld dig til begivenheden her og inviter dine gamle gangfæller.

I sørger selv for børnepasning, og Cafégruppen sørger for udskænkning og stemning. I skal blot medbringe det gode Egmont-humør og 80’er feeling! 

Vi ses lørdag d.16 november kl.20.00.

M.v.h.
Caféudvalget  

Alumnecafé på Egmont Kollegiet 
lørdag d. 29. september!

Kære Eksbeboere!

Kom forbi og se dit gamle kollegium!
Alumnecaféerne er nemlig tilbage: Denne gang med temaet Kongeskibet Dannebrog.

Vi er nemlig vilde med både kongekroner og matroshatte, Daisy og Kaptajn Haddock og champagnen så vel indenbords som udenbords.

Kom til alumnecafé lørdag den 29. september i Café Irgens kl.20:00, sammen med dine gamle gangfæller fra Egmont og fortæl røverhistorier fra dengang Mariboen stadig havde logo på kapslen, trappeopgangene var uden farvelade og der ikke var græs på taget af musica.

Er du eksbeboer eller flytter du snart ud, så kom ned i Café Irgens.

Vi glæder os til at se jer!

M.v.h. Cafégruppen